Week 46-2010

15-11

Vandaag een heerlijk aanrommeldagje. Voor mijn roodbootje 2010 jaarboek wat ik eind van het jaar wil gaan maken zoek ik vast een aantal foto's bij elkaar. Dat doe ik met behulp van de site en ik beleef het jaar tot nog toe helemaal opnieuw.
16-11

Met een paar leden van de fotoclub naar de                          . Ditmaal in Wageningen georganiseerd.
Alle foto's komen op de lichtbak en worden door een deskundige besproken al dan niet aangevuld met opbouwende kritiek. Erg leerzaam ook. Ik mocht van mijn twee foto's zeer lovende woorden in ontvangst nemen. Uiteraard streelt dat mijn ego wel een beetje... ;-)
Voor de bespreking begint en in de pauze ben je ook in de gelegenheid alle foto's te bekijken. Leuk om te zien hoe gevarieerd het aanbod is.
17-11

Lekker ! En ik heb weer een adresje waar ze ongesneden boerenkool verkopen. Ben nog op zoek naar een boer die het rechtstreeks van het land verkoopt. Die voorgesneden uit de winkel die hoef ik niet, met al die nerven en stronken erdoor.
18-11

Greet vraagt me welke foto's ik mee nam naar de Bilderbergavond. Nou, gewoon iets wat ik nog in passepartout had zitten. Een gouwe ouwe en een foto van een paar weken geleden. Dat zie je hier natuurlijk niet maar ook een compliment over het papier waar ik op afgedrukt hebt. Het is een soort van zacht "smooth" papier. Erg mooi is dat.
Vandaag komen ze dubbel glas plaatsen daar waar het nog niet zat. Ze halen voor mij eerst het glas uit de slaapkamerramen zodat ik de rolluiken aan de binnenkant kan schoonmaken. Ondertussen gaan zij met de voor- en achterdeur aan de gang.
Ik heb wel eer van m'n werk...
De jongeman aan de linkerkant hoop ik te strikken om weer eens een keer "low key" fotografie mee te proberen. Hij komt oorspronkelijk van Curaçao dus is van zichzelf al behoorlijk "low key"... ;-)
En vanmiddag naar Agnes op de fiets. We willen de expositie bekijken van de fotoclub waar zij bij zit in het gemeentehuis van Beuningen. Helaas gesloten. Dan prutsen we nog wat in haar studiootje.
© Agnes Valentijn
(2 keer)
Vanavond is er op de fotoclub de presentatie van de reportagefotografie. Ook weer leuk om te zien wat er allemaal gemaakt is.
Ik heb foto's meegenomen van de castratie van Bente.
20-11  

Net als vorig jaar is Cees weer gevraagd om Sinterklaas te rijden in Elst (U). Aline en Falko mogen mee. Aimée en Ankie zijn paardenpieten.
Maar eerst hebben we taart van Ankie, zij is vandaag 18 jaar geworden. Van harte gefeliciteerd!
Ondertussen hebben Cees en Gaby de paarden voor de koets gezet.
Je bent paardenpiet of niet... Maak behalve jezelf ook de hoeven even zwart.
Klaar om naar Elst te gaan.
De (digitale) softlens gebruikt.
In afwachting van de stoomboot met Sinterklaas.
Bussen gaan voor koetsen met Sinterklaas... ;-)
Sinterklaas himself.
Bilderbergavond